art-kozmetika.com

Smo podjetje, ki se  že vrsto let ukvarja  s prodajo kvalitetnih kozmetičnih naprav in pripomočkov za katere nudimo garancijo na kakovost. Vse naprave imajo najmanj CE certifikat, ki označuje primernost izdelave za EU, večina naprav za tretmaje na telesu pa ima certifikat medicinske naprave, kar pomeni da ustreza evropskim normam za medicinski pripomoček ali napravo in še mnogo drugih certifikatov in priznanj.

Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko  že ogledate veliko ponudbo najmodernejše opreme za frizerske in kozmetične salone:  www.art-kozmetika.com .

Stran, kjer so predstavljene najnaprednejše naprave za trajno odstranjevanje dlačic, za odpravo kožnih nepravilnosti – aken, kapilar, pigmentacij, za pomlajevanje obraza, za izvajanje limfne drenaže, za izvajanje liftinga obraza in tehnologij za oblikovanje telesa, pa najdete na: www.eliteiplrf.com .

eliteiplrf.com

Naša novost je tudi naprava za oblikovanje telesa, za glajenje gubic, za kvalitetno odstranitev celulita ter za liftinge obraza, rok in delov telesa. ShapeART je revolucionarna naprava, ki združuje vse do sedaj znane in izkazane tehnologije, ki se uporabljajo pri odpravi celulita, liftingov, glajenju gub in oblikovanju telesa. Kar nekaj časa smo porabili, da smo razvili napravo, ki v enem tretmaju, z enim ročnikom – aplikatorjem, uporablja vse štiri tehnologije hkrati, kar je vzrok izvrstnih rezultatov tretmaja brez konkurence.