Uncategorized

Vedno več gre dol

Danes je bil spet na vrsti tretma z Vacuslimom. Priznam, da to ni moj najljubši tretma, odkar se je takoj na začetku izmerila precej manjša izguba centimetrov po telesu, kakor sem jo pričakovala. Samo borih 6 cm.

Sem pa potem vsakič, ko sem prišla na tretma, poslušala stranke, kako so navdušene, kako je njihova koža in radiranje celulita WOW in da cm kar letijo in »poglejte moje nove hlače« 🙂

Pa sem si rekla, da dam Vacuslimu tudi jaz še kakšno priložnost, morda sem jaz poseben človek in rabim malce več časa, da se me pridobi na svojo stran. V ART-PE salonu so ravno te dni dobili vrečke za roke – »rokavčke« – tako, da sem bila še poskusni zajček pa sem se prepustila. Če ste pozabili, kako izgleda tretma z Vacuslimom, vam na kratko povem bistvo:

Vacuslim vreča in rokavčki

Vacuslim vreča in rokavčki

1.) Namažejo te z dvema kremama, ki povzročita termo-krio učinek in začneta s kurjenjem maščob.

2.) Potem stopiš v vrečo (telo) ali pa dobiš rokavčke (roke), na zgornjem koncu te prepasajo s pasom.

3.) Z vakuumskim sesalcem izsesajo zrak iz vrečk.

4.) Nato pa počakaš 30 minut in vmes hujšaš.

Bistvo je, da se s pomočjo krem in vakuuma v vreči maščoba tako segreje, da preide v tekoče stanje in potem ni več skupek trdih grudastih maščobnih celic. Moramo pa jih odpraviti ven iz telesa, zato je potrebno narediti minimalen miselni preskok in namesto sokov malce bolj poseči po vodi!

Na koncu pa primerjava meritev prej/potem.
Od prvotnih izgubljenih 6 cm sem danes izgubila 12 cm! Občutek je fantastičen!

Sama sem se odločila, da bi želela preveriti, kako izgleda tehtanje na začetku dneva, vmes Vacuslim tretma, pa potem naslednji dan ponovno zjutraj ob isti uri. Da vmes še normalno ješ, greš na toaleto, se naspiš, jaz sem šla še na kratek sprehod – skratka, ali se pozna tudi v »realnem« življenju ali samo prej/po tretmaju 🙂

RAZLIKA JE BILA – 0,7 kg! ♥♥♥ Priporočam VSEM!

 

Vaša začetnica,

M.