Uncategorized

Sponke za vraščene nohte in specialna pedikura

PROBLEMATIKA NOHTOV IN NJIHOVO ODPRAVLJANJE S POMOČJO NOHTNIH SPONK 

 

Skoraj vsakdo med nami se je že kdaj  srečal s problematiko nohtov, ki izhajajo bodisi iz nepravilne nege, neprimerne obutve ali določenih obolenj oz. poškodb. Večina manjših poškodb oz. nezgod se pozdravi spontano pri nekaterih posameznikih pa so težave dolgotrajne, zato je potrebno obiskati strokovno usposobljenega pedikerja, ki bo znal sanirati določene težave.

Vraščeni nohti so pogosta nevšečnost, ki se pojavlja tudi pri otrocih, v večini primerov pa je najpogostejši vzrok za njihov nastanek ravno nepravilno striženje nohtov, pri čemer stranski del nohta zarašča v stransko kožno gubo.  Pri tem pride do bolečega občutka, otekline, vnetja in pogosto tudi do okužbe z mikroorganizmi. Ko enkrat pride do vraščenih nohtov jih  težko sami odpravimo, saj se v večini primerov vedno znova pojavljajo. Zaradi nenehnega napredka kozmetične stroke je sedaj mogoče uspešno odpraviti težave z vraščanjem nohtov tudi brez kirurškega posega in to popolnoma varno, hitro in brez bolečin s pomočjo nohtnih sponk. S pomočjo nohtnih sponk se na neinvaziven način znebimo težav z vraščenimi nohti tako pri odraslih kot tudi pri otrocih, saj je namestitev nohtne sponke primerna tudi za odpravljanje težav vraščenih nohtov pri otrocih.

sponka za vraščen noht

sponka za vraščen noht3K Combi Ped sponka za vraščen noht

podofix sponka - vraščen noht Nohtne sponke so primerne tudi za odpravljanje težav deformiranih in zvitih nohtov, saj je mogoča nastavitev žične sponke tudi na eni strani nohta, kjer je prisoten problem.

Odpravite težave vaših nohtov in se oglasite v Hiši Lepote ART-PE, kjer vam bodo opravili medicinsko pedikuro in vam s pomočjo nohtnih sponk rešili vaše težave.

Poleg medicinske pedikure vam v Hiši Lepote ART-PE izvedejo tudi estetsko pedikuro, kjer poskrbijo za lepo oblikovane nohte in negovana stopala. Za lepši izgled in dolgo obstojnost barve vaših nohtov pa vam lahko izvedejo tudi parmanentno lakiranje s Shellak gel-laki, ki so obstojni tudi več kot 14 dni.

junij

Nohtne sponke za vraščen noht

Nohtne sponke v Novem mestu