Uncategorized

Šok nad rezultati!

Danes je bil moj prvi dan preoblikovanja postave! Včeraj smo se dobili v ART-PE salonu in bila sem pravzaprav prijetno presenečena, saj sem bila skrivaj prepričana, da gre mogoče za kakšen sumljiv salon, vendar imajo res lepo urejeno, da ne govorim o tem, kako božansko diši. Punce, ki tam delajo, so pa tudi tako prijazne, da sem odmislila strah, kako se bodo mučili z mojo realno postavo. Na kratko: ugotovili smo, da z večnimi dietnimi jo-jo učinki svojemu telesu nisem kaj prida koristila, ampak to sem že vedela. Kaj pa mi je sploh lahko ostalo poleg visečega trebuha, celulita in strij, saj se že celo življenje redim in hujšam in potem spet redim.

Včasih sem bila kar nevoščljiva puncam, ki si so se pritoževale, da so pridobile kilo. SAMO ENO KILO! Moj življenjski status pa: 15 kg gor in 15 kg dol.

Torej- JA, DANES JE BIL MOJ PRVI DAN DO POPOLNE POSTAVE! Najprej so me poslikali – a je že kdo ugotovil, da se je težje slikati v spodnjem perilu kot biti celo poletje v kopalkah? – potem pa natančno izmerili obseg, da bodo lahko voditi evidenco izgubljenih centimetrov. Da vam razložim, kako je to potekalo.

Dan 1 - meritve

Dan 1 – meritve

V salonu imajo za letošnje poletje hit za oblikovanje postave- imenuje se Vacuslim, ne VacuMslim, ampak samo Vacuslim. Brez Mja. Sem prisluškovala, ko so se pogovarjali z drugimi strankami in je bilo skoraj vsako drugo naročilo na ta tretma. Priznam, bila sem na trnih, saj je bil točno ta Vacuslim prvič na vrsti tudi zame! Izgleda tako – najprej so me namazali z dvema kremama, ki povzročita termo-krio učinek, potem pa sem stopila v vrečo, ki se stisne okoli mene, nato pa oni z vakuumskim sesalcem posesajo zrak ven iz vreče. Prvi občutek je bil nelagodje, ampak se ga navadiš v 3 minutah. Tretma ima skrivnost – maščobo segreje s pomočjo krem in vakuuma, da se dejansko kar utekočini. Seveda jo je v tem stanju potrebno izločiti, tako da že dolgo nisem spila toliko vode kot danes 😀

Koža je po tem Vacuslimu tako lepo gladka, seveda, če celulit ni več skupek trdnih maščobnih celic, ki bi se poznale navzven.

No, ko si v vreči – občutek je, kot da si na plaži in te sonce žge – ne bom lagala, VROČE je! Ampak sem zdržala, saj je pri tem Vacuslimu neka mamica v prvo izgubila kar do 20 cm obsega in sem seveda tudi sama ciljala na visoko številko, saj imam kar nekaj cm za izgubit. Ko je bilo konec vakuumiranja v vreči, so me še namazali z anti-celulitnim oljem in zmasirali. Vse skupaj je trajalo eno urico. Potem pa pričakovanje meritev in ŠOK! Izgubila sem le 0,5 kg in le 6 cm obsega. In še to NIČ na trebuhu, ki je najbolj grozen, ampak samo na nogah! Kako?? Jaz pa sem pričakovala vsaj 20! Priznam, da sem bila precej razočarana in žalostna. Kako vsem drugim uspe, meni pa ni? Pa ravno meni? Potem pa sem se spomnila, da imam itak tiste dneve v mesecu in da preko tega tudi Vacuslim ne more. Sem kot balonček. Tako da res nosim s sabo litrsko flaško z vodo, pijem in pijem in komaj čakam, da me zmerijo naslednjič! ♥♥♥

 

Vaša začetnica,
M.