Uncategorized

Radiofrekvenca, infrardeči laser, vakuum in m. masaža – ShapeART

Vse v eni napravi – ShapeART. Odlični rezultati pri oblikovanju telesa, predvsem proti celulitu. ShapeART je revolucionarna naprava, ki združuje vse tehnologije v enem ročniku in tako se vse dela hkrati: radiofrekvnca, infrardeči laser, vakuum in mehanska masaža z valjčki.

Ima 4 različne ročnike za vse dele telesa. Na telesu se uporablja za oblikovanje telesa, napenjanje kože in proti celulitu, pri čemer daje odlične rezultate.

Sicer pa s ShapeART delujemo tudi na obrazu in okoli oči – na vekah. Na teh predelih predvsem napenjamo gubice in skrbimo za napeto in zdravo kožo.

Pri ShapeART gre za koncept, kjer so vodilne, že preizkušene tehnologije, ki so do sedaj bile ločene v več napravah in več različnih tretmajih, sedaj združene v eni napravi, v enem ročniku. Tako je rezultat maksimalen, cena pa bistveno ugodnješa.

Gre za izboljšano verzijo LPG naprave, saj pri ShapeART delujemo direktno na kožo ob pomoči prevodnega olja, ne potrebujete pa dodatnega denarja za nakup oblačila, ki je recimo potreben pri konkurenčni napravi, ki sicer uporablja le dve od teh tehnologij.

Cene so opisane v ceniku.

ShapeART tretma trebuha

ShapeART tretma trebuha

ShapeART tretma obraza - napenjanje gubic, lifting

ShapeART tretma obraz