Uncategorized

Pregrešen vikend in panika

Danes sem bila spet na tretmaju Vacuslim 48 in potem na limfni drenaži. Tole merjenje danes me je vznemirjalo, saj je bil moj vikend poln praznovanj in dobre hrane ter pijače 🙂 Saj veste, da se je ob takih trenutkih težko držat nazaj, potrudila sem se, da sem več pila… VODE! Kaj pa ste mislili? 🙂 Tako, da sem imela potem manj želje po hrani, no pa sem se vseeno pregrešila.

Pregrešen vikend

Pregrešen vikend

Kako lahko sploh kdo reče ne pečenemu krompirčku in sočnim čevapčičem pa potem vsem sladkarijam, ki same poskačejo na mizo? Pa tako milo te gledajo in prosijo, da ugrizneš v njih. Te miselni preskoki in odrekanje hrani, ali ni to nekaj najhujšega?

Sem imela zelo slabo vest, ko sem prišla v ART-PE salon. Da me bodo nakurili, saj si tudi sami želijo najboljših rezultatov zame, tako kot si jih jaz. S puncami smo se precej ujele, res so prijazne in mi svetujejo glede prehrane in gibanja, kaj je njim ustrezalo in kaj bi lahko meni in priznam, da se malce več gibam kot pa prej pa tudi trudim se z bolj zdravim prehranjevanjem.

V glavnem, sem bila tako sitna, ko sem prišla v salon, da se na začetku tretmaja sploh nisem hotela stehtati. Punce so me sicer izmerile po obsegu in spodbujale, da stopim na tehtnico, pa se nisem dala 🙂 Lepo so me namazale s termo-krio »fat burning« kremo in me zvakuumirale, vročina v vreči me še zdaj preseneti, ampak si predstavljam, kako se moja maščoba topi pa preživim. Potem so me namesto kratke masaže oblekle v hlače za limfno drenažo, da se prečisti moja limfa in koža postane lepša. Še vedno sem impresionirana, da sem se lahko že po enem tretmaju stlačila v te hlače, saj se mi prvič ni uspelo in je bilo potrebno dodati razširitvene vložke – kakšna sramota!

Na koncu sem hotela vžgati plavega, ko bi se mogla stehtati in izmeriti, pa so punce vztrajale, da naj neham paničarit in da bom že preživela. Hvalabogu, da so me prepričale!

Danes sem pred/potem merjenju izgubila 10 cm, kile pa so kljub pestremu vikendu šle še dol!!!! Vsi ti tretmaji kljub moji muhavosti delajo zame tudi takrat, ko sama ne delam zase 🙂

Ni slabo! Zdaj pa šibam s polno paro naprej.

Hvala punce ♥♥♥

Vacuslim 48 vreča

Vacuslim 48 vreča

Vaša začetnica,

M.