Uncategorized

Petek, 15.6.2012 – BREZPLAČNA NEGA OBRAZA AIKON

Spoštovani!

Samo za vas, smo v Hiši lepote ART-PE pripravili posebno ponudbo:
BREZPLAČNA NEGA OBRAZA s kozmetiko AIKON v petek, 15.06.2012 od 9.00 do 18.00 ure.
Naročila sprejemamo na email ali telefone, do zapolnitve mest.

*Predstavitev in demonstracija naravne kozmetike AIKON*, kolekcije *Aloe Vera*, namenjene idealni pripravi Vaše *kože na poletje* ter za popolno in varno *nego vaše kože doma*.

POGOJ ZA BREZPLAČNO NEGO: Vsaka stranka, ki na dan promocije kupi izdelek naravne kozmetike AIKON, *dobi 45 minutno vlažilno nego obraza  AIKON v vrednosti 50€,  brezplačno.

*Prepustite se objemu naravnih sestavin in bodite ta dan naša IKONA !*

Vabljeni torej na prijeten *kozmetični klepet* z veliko *koristnih nasvetov* za nego Vaše kože doma, *v  Hišo lepote ART-PE*, kjer  Vas bomo v petek *15.06.2012 od 9h do 18h* razvajali s kolekcijo AIKON Aloe Vera, ki vsebuje naravne pomlajevalne in adstringens sestavine kot so:
Aloe Vera, Arganovo olje, Hialuronska kislina, Esencialna olja (avokadovo o., riževo o., šipkovo o., jojoba o., olje pšeničnih kalčkov, mandeljnevo o., kokosovo o….), Karitejevo maslo, Vitamin E, Esencialno Olje Vodne Lilije ter Rastlinski Kolagen , ki po naravni poti spodbuja kolagenezo Vaših celic, ki so le insert iz sestavin kolekcije Aloe Vera ….

Pomembno je še vedeti, da je AIKON povsem slovenski proizvod, profesionalen in visokokakovosten. Temeljito testiran in kar najboljši za Vašo kožo!
Tudi cena je zelo ugodna.

 

 

Za naročilo na spletne novice pa se vpišite na prvi strani www.art-pe.si .