Uncategorized

Objava v Žurnalu

KJE DOBITE VSE ZA LEPOTO NA ENEM MESTU?

 

Lepota in zdravje sta dva zelo pomembna dejavnika v našem življenju. Vse več ljudi daje vse večji poudarek na zdravem življenju in urejenem videzu. Skoraj vsak človek je rad urejen, čist, zdrav.

V današnjih časih je to vse lažje. Velika je izbira zdrave prehrane, ki je pridelana na razne bio načine, velika je izbira raznih pripomočkov za zdravo življenje, boljše počutje, zdravo in lepo kožo…

Prav zaradi teh potreb so se pred mnogo, mnogo leti nekateri ljudje specializirali za nudenje uslug s področja lepote in zdravja.

V Novem mestu slovi po kvalitetnih storitvah in najnižjih cenah Hiša lepote ART-PE. Lastnica Petra Šircelj ima bogate, deset letne izkušnje s področja frizerstva in stylinga, večina ostale ekipe pa jo spremlja že od začetka njene poslovne poti.

 

Predstavljajo nekaj storitev, ki so zanimive in izjemno ugodne:

 

BRAZILSKI KERATIN je poseben postopek in tudi snov, s katerim skoraj čudežno dosežemo takojšnje izboljšanje stanja poškodovanih las in povsem ravne lase, tudi če so sicer vaši naravni lasje kodrasti. Trajajo do treh mesecev.

Brazilski keratin.

Diamantna dermoabrazija – diamantni piling je postopek kjer bomo postopoma in kontrolirano odstranili plasti poroženelih celic s pomočjo diamantnih konic in vakumom, ki med samim izvajanjem posega odstrani vse odmrle kožne celice ter pospeši mikrocirkulacijo in posledično obnavlja kožo. S samimi postopkom dosežemo, da se pričnejo tvoriti nove celice v povrhnjici, izboljša pa se tudi sama struktura kože. Povrhnjica postane bolj gladka in tudi bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Na koži se zacelijo prej vidne poškodbe, izboljša se sam ten kože, popravi tonus, elastičnost. Koža postane bolj čvrsta in napeta, pore pa postanejo manj vidne. S postopkom dosežemo lepo, enakomerno površino kože. Cena: samo 25 eur / tretma

 

 

 

Hiša lepote ART-PE v Žurnalu24