Uncategorized

Koriščenje kuponov in bonov – pomembno obvestilo!

Spoštovane cenjene stranke,

v nadaljevanju si prosimo preberite način koriščenja bonov, saj občasno prihaja do nerazumevanja.

Za vsa vprašanja v zvezi z našimi storitvami, cenami in tudi temi pogoji smo dosegljivi na email: salon-nm@art-pe.si , Skype: hisalepoteart-pe , na telefonu: 07 33 77 270 ali na mobilnem telefonu 031 831 131.

Vse rezervacije terminov, odpovedi ali kakršnekoli druge spremembe, sprejemamo na vse zgornje kontakte, najbolje in najenostavneje pa na email ali Skype. Če se na telefon nihče ne oglasi, v zelo kratkem času vedno pokličemo nazaj – v času, ko obratujemo.

Kupcem kuponov kupljenih na raznih portalih in imetnikom darilnih bonov ter ostalih kuponov sporočamo:

1. Kupon ali darilni bon je unovčljiv SAMO do datuma veljavnosti, kar pomeni, da je storitev potrebno v celoti izkoristiti izključno do datuma, ki je jasno naveden na darilnemu bonu ali kuponu. Pred nakupom se vedno prepričajte o drugih pogojih koriščenja (samo ob nekaterih dnevih, samo ob nekaterih urah, največ en enak kupon in podobno).

2. Za rezervacijo termina je potrebno poklicati tudi do mesec dni prej, kajti v nasprotnem primeru strankam ne moremo vedno  zagotoviti pravočasnega koriščenja kupona ali darilnega bona, saj je zadnje dni običajno velika gneča in so termini polni.

3. V kolikor imetniki pokličete tik pred koncem, ki je naveden kot rok za koriščenje, se lahko zgodi, da ne bo prostih terminov za vašo že plačano storitev, zato je ne boste mogli koristiti.

4. V kolikor pride do ne koriščenega bona, kupona, lahko kupon koristite, vendar po realni plačani vrednosti, razliko do cene po ceniku pa doplačate.

5. V primerih, ko pride do sprememb stanj kot je nosečnost ali bolezen, zaradi česar ne morete koristiti kupona ali darilnega bona, predlagamo, da poskrbite za unovčenje le tega na drugačen način. Kupon ali bon lahko podarite drugi osebi, imate pa tudi možnost bon zamenjati za drugo storitev, ki jo nudimo, vendar le za dejansko ceno, ki ste jo plačali za kupon ali bon in nikakor ne drugače.

6. Morebitne menjave kuponov ali bonov določamo skupaj, po predhodnem dogovoru in sogasju obeh.

7. Vsaka odpoved termina je potrebna vsaj 24 ur v naprej. V kolikor pride do odpovedi v manj kot 24 urah se vam termin šteje za koriščen, brez izjem.

8. Zamujanje na termin pomeni, da se vam storitev skrajša za čas zamude, razen če za vami ni naročene nove stranke. Prosimo, da razumete, da je za vsako stranko rezerviran čas tretmaja. Če zamudite, bodo vse stranke za vami čakale.

9. Vsem strankam zagotavljamo kakovostno opravljeno storitev, profesionalno in kvalitetno obravnavo in verjamemo, da se boste v naših prostorih skupaj z nami počutili prijetno in zadovoljno.

 

Najboljši v Mestu!
Hiša lepote ART-PE