Uncategorized

Kakšna sramota

Danes je nastopil drugi dan, ko me je ART-PE ekipa dobila v roke in dan, ko sem podoživela sram izpred parih let. Upam, da se mi to ne zgodi nikoli več 🙁 Več podrobnosti obrazložim kasneje.

No torej, danes so se lotili mojega telesa s tretmajem kavitacije. Punce so mi razložile, da imajo v napravi DBT-20 super izganjalca maščobe. Zadeva je super, res super, zdajle ko to pišem, se počutim lahkotno in polno energije! Je pa pri tolikih plusih tudi en minus. Najbolj enostavno vam razložim tako, da gre pri kavitaciji postopek tako, da so me punce najprej namazale z gelom za večjo prevodnost, potem pa masirale z ročnikom, ki dobesedno razpoči maščobne celice, sama sem si to predstavljala kot novo leto v mojem trebuhu, z mini maščobnimi eksplozijami v temi 🙂 Kaj pa je minus kavitacije? Ko so se s kavitacijskim ročnikom dotaknile moje kože, mi je začelo piskati v ušesih, uf je bilo nadležno. Sem kozmetičarko najprej prosila, če lahko zmanjša moč, pa jo postopoma dodaja, da se moja ušesa navadijo na ta hrup…. Ni ravno vsakdanji zvok!

Dan 2 - Kavitacija

Dan 2 – Kavitacija

Dan 2 - Radiofrekvenca

Dan 2 – Radiofrekvenca

Dan 2 - Limfna drenaža

Dan 2 – Limfna drenaža

Po kavitacijskem tretmaju so me namazale s kurilcem maščobe in ponovno masirale, vendar s pomočjo radiofrekvence, ki pa topi maščobe in napne kožo. Razumete, kaj so storile? Najprej maščobo na kose, potem pa taljenje le-te in lifting. Topshit tretma!

Na koncu pa… SRAMOTA ZAME!

Ko je maščoba utekočinjena, se mora spiti ogromno vode, da jo čimprej izločimo in punce so mi za kasneje priporočile športanje, skupaj s potenjem.

Še preden pa sem prišla do svoje telovadbe (sem jo šibala po jurčke), so me oblekle v hlače za limfno drenažo – limfna drenaža oziroma »masaža« je božansko masiranje telesa, super način za anti-stres in izboljšanje imunskega sistema, načeloma pa je njen osnovni namen prečiščevanje telesa, kar po razbitju maščobnih celic še kako hudo prav pride.

 

Pred leti sem že šla k kozmetičarki na limfno drenažo, problem je nastal, ker ni mogla zapeti hlač, ker sem imela tako veliko rit! In ko so mi danes omenile te limfne hlače, se mi je živo prikazal prizor sramu, ko se je takrat punca vsa rdeča trudila, da bi me zapela v hlače, pa ji ni uspelo. Moram točno napisati, kaj se mi je danes ponovilo? G – R – O – Z – A!

Če ne bi imele hlače razširitvenih vložkov, bi se verjetno na licu mesta zjokala. Malo me je pomirila prijetna limfna masaža, malo pa so me tudi potolažile punce, da zato pa sem tam, da se mi take stvari ne bodo več dogajale.

In jaz sem se – po popoldnevu gobarjenja in pitja vode – odločila, da bom po koncu tretmajev za oblikovanje telesa zlezla v te trapaste hlače za limfno drenažo… BREZ RAZŠIRITVENIH VLOŽKOV! Komaj čakam! ♥♥♥

 

Vaša začetnica,
M.