Uncategorized

Izžrebali so… MENE!!!

Ali veš tisti občutek, ko si nekaj na skrivaj želiš že zelo dolgo časa? In veš, kako bi moral spremeniti življenjski slog in življenje, da bi dobil tisto, o čemur sanjaš potiho in včasih tudi naglas? Ampak kar ne gre in ne gre… In poskušaš milijonkrat in še kar ne gre…

Govorim o kilah in odvečni teži in vseh problemih, ki jih prinese s sabo slaba samozavest zaradi tega. Najdeš eno dieto, se jo držiš en teden, zgubiš 2 kili in potem pride vikend in glej ga zlomka – tvoja najljubša nečakinja ima rojstni dan, ki je sestavljen iz obilice sladkorja in seveda, ti primahata te dve kili nazaj, ki sta od nekod staknili še eno prijateljico. In to se ponavlja. In se, in se, in vedno se… Dokler ne najdeš druge diete, ki ti jo je priporočila znanka, ki si jo nekoč srečal na poti v službo in sta se takoj ujeli. Saj veste, kako to gre – večni začaran krog. Ne znaš več ven. Vem, kako bi morala jesti, kako se gibati, ampak problem je, ker bi to morala počasi, jaz pa hočem rezultate hitro.

Zato sem se prijavila na nagradno igro od ART-PEja. Itak občutek – zakaj od vseh bi bila pa jaz izbrana? Saj nimam sreče. Potem pa samo sporočilo!! In jaz sem gledala v ekranček in nisem vedela, kaj bi napisala, razen »hvala«? Mislim, da sem ene 5 minut strmela v ekranček, preden sem ta »hvala« poslala.

No, hvalabogu so zelo prijazni, zmenili smo se za sestanek v torek, da pogledamo kakšno je stanje mojega telesa in kaj se da narediti. So mi vnaprej povedali, da bo potrebno tudi doma še kaj narediti za telešček in da mi pomfrija zdaj res ne priporočajo in priznam, da me je malo strah. Predvsem pa se mi vsiljuje tista misel – a sem ravnokar prekinila svoj začaran krog???

 

Vaša začetnica,
M.