Uncategorized

Izobraževalni seminar

Ker smo ekipa ART-PE vedno pripravljeni slediti novim trendom in se izobraževati, smo se v ponedeljek 10.2. 2014 udeležili strokovnega izobraževanja v prostorih VIST-a. Obnovili smo znanje iz področja aromoterapije pri kateri s pomočjo eteričnih olj dosežemo določen željen učinek na kožo in počutje stranke.

Prav kraljevsko smo se počutili ob demonstraciji Gold linije, ki je izjemna za zelo suho kožo in kožo po 40. letu starosti. Zlato deluje na kožo kot učinkovit razstrupljevalec kože, ki ji ob enem istočasno nudi dodatno zaščito.

Ker se bliža poletje smo obnovili tudi znanja iz področja shujševalnih tretmajev. Bolj podrobno smo obdelali body wrapping pri katerem z nanosom različnih drenažnih krem in povijanja v folijo dosežemo povečano vpojnost aktivnih  sestavin, ob enem pa se pospeši odvajanje razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva. Body wrapping je preverjeno učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in obsega telesa izboljšamo pa tudi sam  izgled pomarančne kože.

Ker vemo, da je znanje ključ do uspeha se bomo še naprej trudili za osvajanje novih znanj in tako našim strankam ponudili le najboljše.