Uncategorized

Članek v Žurnalu24

Odstranitev dlačic         

Britje, depilacija ali epilacija

Nadležne dlačice rastejo po vsem telesu. Na nekaterih mestih so še posebej izpostavljene, zato jih običajno odstranjujemo. Izbiramo lahko med britjem, depilacijo ali lasersko epilacijo.

Britje je le za dan ali dva, nekaterim se spustijo razni mozoljčki, je tudi zamudno. Depilacija je boljša rešitev, kjer traja rezultat tudi do treh tednov, če je narejena profesionalno. Tudi pri depilaciji dobi ne malo katera izpuščaje, ima vneto kožo, glavni problem pa so vraščene dlačice, ki so posledica depilacije.
Epilacija je trajna odstranitev dlak z IPL+RF eLite lasersko metodo. Na ta način dlačice z nekaj zaporednimi tretmaji v razmiku približno mesec dni odpravite za vedno. Koža je po postopku gladka, ni izpuščajev in ni negativnih stranskih učinkov. Postopek je neboleč in hiter. V Hiši lepote ART-PE (www.art-pe.si) izvajajo vse naštete storitve profesionalno in kakovostno že vrsto let. Predvsem so specializirani za brazilsko depilacijo in IPL+RF eLite epilacijo na vseh predelih, saj so bili prvi na Dolenjskem, ki so pričeli izvajati to storitev že pred leti.

Kontakt: Hiša lepote ART-PE, Drska 8, 8000 Novo mesto          www.art-pe.si   salon-nm@art-pe.si     07 33 77 270       031 831 131