Uncategorized

CELULIT NI MAŠČOBA??

Danes je bil moj 3.dan v ART-PE salonu in intenzivno smo se lotili moje eliminacije celulita. S puncami smo se pogovarjale in ugotovila sem, da sem bila celo življenje v zmoti, ko sem mislila, da je celulit skupek grudičasto razporejenih maščob. V bistvu se celulitni vozli nahajajo pod maščobami in se lahko kažejo po celem telesu (tudi do vratu pridejo) in tudi pri moških! Ne moremo se ga znebiti samo s hujšanjem, ker se obnaša drugače kot maščobne blazinice 🙁 Baraba!

ShapeART celulit

ShapeART celulit

Moja ideja, da bom po enem tretmaju odšla domov brez celulita, je tako odšla po gobe 🙂 Celulita se pač ni mogoče znebiti iz danes na jutri, potem ko si ga skrbno nabiral več let zapored. Škoda! To bi bilo idealno!

Imajo pa v salonu zakon aparat za uničevanje celulita, imenuje se Shapeart. En ročnik vsebuje več različnih tehnologij! In s tem so se me lotile.

Najprej sem se oblekla v tangice za enkratno uporabo (hvalabogu, da sem bila kak dan prej na depilaciji :D), potem pa me je kozmetičarka namazala s kremo za kurjenje maščob. Hopla na mizo in vžig aparata!

ShapeART rezultat

ShapeART rezultat

Kako naj to opišem? TRMA SEM, res trma in sem res trpela za lepoto. Moja rita in noge niso bile navajene na Shapeartovo delovanje, saj res intenzivno napade celulitne vozličke, jaz pa nisem hotela, da se mi zmanjša jakost delovanja na napravi. A veste, kakšen je občutek, če te nekdo uščipne v stegno? Potem pa to ponavlja 15 minut??? In potem še 15 minut na drugem stegnu? Poskusite sami doma! Vem, da sem si sama kriva, vendar sem si rekla, da bom že zdržala. Za rezultate je vredno!

Shapeart me je napadel z radiofrekvenco (topi maščobe), IR (pospeši kolagen in zreducira nepravilnosti na koži), lipomasažo (morilko celulita), vakuumom (izboljša krvni in limfni obtok) in vakuumsko kavitacijo (znana ko nekirurška liposukcija)!

Ko so me poslikali za rezultat, sem najprej opazila samo rdečico, potem pa videla skoraj gladko kožo na riti! In to samo po enem tretmaju, kaj bo šele po drugem!! Priznam, da sem potem precej z lažjim srcem nosila pajkice čez dan 🙂

Povzetek: VREDNO JE BILO!!! ♥♥♥

 

Vaša začetnica,

M.