Uncategorized

A si sploh kaj izgubila??

Danes sem v salon prišla tečna, kot že dolgo ne. Niti slučajno ni bil moj dan, čeprav se je že skoraj nakazoval vikend. Vse me je jezilo. Sem se skorajda vrgla na mizo in čakala, da se začne. Imela sem rezerviran tretma kavitacije, ki je sicer moj najljubši, danes je bil pa vse kaj drugega kot to.

Trudila sem se biti vljudna, vsaj zavoljo kozmetičarke, pa očitno nisem bila prepričljiva, saj me je na koncu vprašala, kako to, da si želim, da čimprej zaključi, pa toliko ljudi bi bilo rado na mojem mestu. Verjetno sem res nehvaležno sitnarila gor in dol in jamrala levo in desno. Tudi slike vmes med tretmajem nisem hotela narediti.

Zavedam se, da gre moje enomesečno preoblikovanje telesa počasi h koncu in sama sebe nonstop kritiziram, da nisem toliko zgubila, kot bi lahko, da sem še premalo delala na vsem, na prehrani in telovadbi. Pa športam skoraj vsak dan, moja prehrana je pa mnogo boljša kot pred enim mesecem. Ampak kar še nisem zadovoljna. Ob prijavi za to nagradno igro sem si predstavljala, kako se bom prikazala po enem mesecu z 90-60-90 postavo in 50 kilami, model kot iz revije. In jezi me, ker to še vedno nisem.

Pa da ne boste pomislili, da nisem nič zgubila. Včeraj, ko sem se tehtala, sem imela -5 kg manj, pa ne tistih 5 kg, ko telo samo izloča vodo, ampak tistih – fiksnih. Karkoli oblečem, vse precej lepše stoji na meni, najbolj zoprne maščobne ročke okoli pasa so se prijetno zreducirale, pa sem še kar tečna.

A se še komu to dogaja, da se ne zna pohvalit in ustavit ob dejstvu, da je dosegel nekaj »malega«, pa vendar več kot v zadnjih parih letih? Mislim, pred enim mesecem bi dala ne vem kaj, da bi imela 5 kg manj, danes mi je pa to tako – EH, samo toliko.

Priprava na tretma kavitacije

Priprava na tretma kavitacije

Bližnji, ki me vsak dan vidijo, pa mi tudi niso v pomoč ali pa se morda samo ne znajo izraziti. Stavki tipa:

– a si sploh kaj zgubila?

– čez to majico se nič ne vidi (pustimo dejstvo, da te majice prej nisem nikoli oblekla, ker mi ni bila prav),

– če ne boš zadosti zgubila, jim boš mogla vrnit denar,

– tako in tako moraš jest, ne pa tako kot ti ješ…,

me včasih zabijejo in priznam, da nimam toliko moči, da bi vse skupaj preslišala. In potem ne rabim dosti, da bi imela tečen dan 🙁

Tako, da sem danes res čakala, da se zaključi ta kavitacijska eliminacija maščobe na mojem trebuhu, še črički v ušesih niso bili tako moteči kot ura, ki se je počasi premikala.

Hvalabogu, da me najboljša prijateljica povabila, da uideva čez vikend na morje, da se malo posončiva in sva v najboljši družbi druga z drugo. Kaj pa je lepše, če imaš vikend na off z osebo, ki te pozna do potankosti in te sprejema točno takšnega, kot si, tečnega ali pa malo manj tečnega 🙂 Buckastega ali pa manj buckastega ♥

 

Vaša začetnica,

M.