Koriščenje kuponov in bonov – pomembno obvestilo!

Spoštovane cenjene stranke,

v nadaljevanju si prosimo preberite način koriščenja bonov, saj občasno prihaja do nerazumevanja.

Za vsa vprašanja v zvezi z našimi storitvami, cenami in tudi temi pogoji smo dosegljivi na email: salon-nm@art-pe.si , Skype: hisalepoteart-pe , na telefonu: 07 33 77 270 ali na mobilnem telefonu 031 831 131.

Vse rezervacije terminov, odpovedi ali kakršnekoli druge spremembe, sprejemamo na vse zgornje kontakte, najbolje in najenostavneje pa na email ali Skype. Če se na telefon nihče ne oglasi, v zelo kratkem času vedno pokličemo nazaj – v času, ko obratujemo.

Kupcem kuponov kupljenih na raznih portalih in imetnikom darilnih bonov ter ostalih kuponov sporočamo:

1. Kupon ali darilni bon je unovčljiv SAMO do datuma veljavnosti, kar pomeni, da je storitev potrebno v celoti izkoristiti izključno do datuma, ki je jasno naveden na darilnemu bonu ali kuponu. Pred nakupom se vedno prepričajte o drugih pogojih koriščenja (samo ob nekaterih dnevih, samo ob nekaterih urah, največ en enak kupon in podobno).

2. Za rezervacijo termina je potrebno poklicati tudi do mesec dni prej, kajti v nasprotnem primeru strankam ne moremo vedno  zagotoviti pravočasnega koriščenja kupona ali darilnega bona, saj je zadnje dni običajno velika gneča in so termini polni.

3. V kolikor imetniki pokličete tik pred koncem, ki je naveden kot rok za koriščenje, se lahko zgodi, da ne bo prostih terminov za vašo že plačano storitev, zato je ne boste mogli koristiti.

4. V kolikor pride do ne koriščenega bona, kupona, lahko kupon koristite, vendar po realni plačani vrednosti, razliko do cene po ceniku pa doplačate.

5. V primerih, ko pride do sprememb stanj kot je nosečnost ali bolezen, zaradi česar ne morete koristiti kupona ali darilnega bona, predlagamo, da poskrbite za unovčenje le tega na drugačen način. Kupon ali bon lahko podarite drugi osebi, imate pa tudi možnost bon zamenjati za drugo storitev, ki jo nudimo, vendar le za dejansko ceno, ki ste jo plačali za kupon ali bon in nikakor ne drugače.

6. Morebitne menjave kuponov ali bonov določamo skupaj, po predhodnem dogovoru in sogasju obeh.

7. Vsaka odpoved termina je potrebna vsaj 24 ur v naprej. V kolikor pride do odpovedi v manj kot 24 urah se vam termin šteje za koriščen, brez izjem.

8. Zamujanje na termin pomeni, da se vam storitev skrajša za čas zamude, razen če za vami ni naročene nove stranke. Prosimo, da razumete, da je za vsako stranko rezerviran čas tretmaja. Če zamudite, bodo vse stranke za vami čakale.

9. Vsem strankam zagotavljamo kakovostno opravljeno storitev, profesionalno in kvalitetno obravnavo in verjamemo, da se boste v naših prostorih skupaj z nami počutili prijetno in zadovoljno.

 

Najboljši v Mestu!
Hiša lepote ART-PE

Vavčer za digitalni marketing

Pridobili smo vavčer za digitalni marketing za izdelavo spletne strani Art-pe.si.

Naložbo izvedbe spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Sredstva smo namenili vzpostavitvi nove spletne trgovine (vključno z mobilno prilagoditvijo) in izvedbi testiranja spletne strani s tehničnega in UX/UI vidika.

Povezave

Povezava do spletne strani Podjetniškega sklada: https://podjetniskisklad.si/sl/

Povezava do spletne strani Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo: http://www.mgrt.gov.si/si/.

Povezava do spletne strani EU Skladi: http://eu-skladi.si/.

vavčer logotipi

Izmenjava znanj na 8. Festivalu kozmetike in velnesa

Ekipa ART-PE je sodelovala in so-oblikovala dogajanje na že 8. Festivalu kozmetike in velnesa, ki ga je organiziral VIST. Kozmetičarke iz Beauty bara in Hiše lepote smo v našem kotičku, na samostojnici predstavile Frakcionirano radiofrekvenco, Dermapen in Cleopatra sladkorno pasto.

ART-PE_ekipa_VIST_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ART-PE_ponudba_VIST_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Za radovedne obiskovalce in profesionalce smo predstavili različna vrhunska masažna olja in kreme, ki sodijo v sam vrh po kakovosti. Lady Stella je kolekcija, na katero smo zelo ponosni. Sestavljajo jo specialna masažna olja, kreme in aktivatorji, ki zagotavljajo lahkotno drsenje rok ob masaži in zaradi raznolike ponudbe omogočajo izvedbo vseh vrst masaž. Zaradi vsebnosti različnih rastlinskih ekstraktov in eteričnih olj imajo pomirjajoče, sproščujoče ali aktivacijsko delovanje. Lady Stella kolekcija je prijazna do kože, jo neguje in hrani, ne vsebuje umetnih barvil in dišav, zato ne draži kože. Velika embalaža zagotavlja enostavno uporabo in ekonomičnost.

 


ART-PE_VIST_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Z veseljem in dobro voljo smo smo odgovarjale na vprašanja vseh obiskovalcev, ki so jih zanimali naši izobraževalni tečaji, naša kozmetika in naše tehnološko napredne naprave.


 

ART-PE_izobra_evanje_FrakcioRF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekaj obiskovalk se je opogumilo in preizkusilo napravi Frakcionirano radiofrekvenco in Dermapen v živo. Nad rezultati so bile navdušene, koža je bila vidno pomlajena in sijoča že po kratkem tretmaju.

 

Udeležile smo se tudi predavanj, ki so bila organizirana na sejmu, kjer smo še razširile znanje, saj so predavanja zajemala vse od UV sevanj pa do ragad na peti.

ART-PE ekipa je festival zaključila z lepimi vtisi in uspešno izmenjavo znanj!

Komaj čakamo, da se vidimo drugo leto!

Zaposlimo frizerko

Hiša lepote ART-PE Novo mesto vabi v svoj kolektiv mlado, sposobno, učljivo osebo z znanjem friziranja in barvanja (frizer, frizer stilist).

Služba

Je delo v frizerstvu in kozmetiki tvoje sanjsko delo?

Nudimo zaposlitev za nedoločen čas:

 • poskusna doba 5 mesecev,
 • delo v prijetnem kolektivu,
 • dvoizmenski delavnik,
 • nedelje in prazniki prosti,
 • urejeni prostori,
 • urejeni delovni pogoji,
 • fiksno plačilo + nagrade.

Prijave na: zaposlitev@art-pe.si.

Je delo v kozmetiki tvoje sanjsko delo? ♥

Beauty bar ART-PE V Trebnjem zaposli v svoj kolektiv pozitivno osebico, ki rada poskrbi za lepoto ljudi in ima znanje ter veselje za delo na kozmetičnem področju.


Kaj ti lahko ponudimo?

 • Super ekipo
 • Redno zaposlitev s poskusno dobo 3 mesecev
 • Dvoizmenski delovnik, nedelje in prazniki so prosti
 • Plačilo fiksni del + stimulacija
 • Same vrhunske najnovejše kozmetične naprave na voljo za delo

 

Kaj nam bo všeč pri tebi?

 • Nasmejanost in prijaznost
 • Srednja, višja ali visoka kozm. šola
 • Zanimanje za nove tehnike in želja po nadgradnji znanja
 • Znanje manikire in gel nohtov
 • Obvladovanje masaže in znanje o kozmetičnih tretmajih ter aparaturnih tehnik

 

Iščemo osebo, ki ji je kozmetika način življenja, ki pri svojem delu uživa in ki obvlada znanja, ki so potrebna za kvalitetno delo.

 

Če si se prepoznala in ti kotički ustnic lezejo samo še navzgor ob branju teh vrstic – nam hitro piši na zaposlitev@art-pe.si.

Želimo prijavo v obliki CV-ja s kratkim opisom, zakaj si ravno ti najbolj primerna.

 

Zaposlimo prijetno punco z izkušnjami za delo v kozmetičnem salonu

Zaposlimo prijetno punco z izkušnjami za delo v kozmetičnem salonu.

ZAKLJUČEK IN MERITVE, DA TE KAP!!

Danes je bil moj zadnji dan moje preobrazbe! Sem bila kar v poštenem pričakovanju, kako bo potekal zaključek. Zadnji dan sem zaključila s kavitacijo. Tekom meseca sem se kar navadila na čričke, ki so mi piskali v ušesih ob izvajanju tretmaja 🙂 Po kavitaciji so me punce oblekle v hlače za limfno drenažo – saj veste katere – tiste, katere se sploh niso dale zapeti na začetku! Punce bom kar malo pogrešala, saj so prijazne in so mi vedno pomagale z nasveti ter me motivirale.

Moram reči, da sem prijetno presenečena nad svojimi majicami, ki so se v omari čez noč nehale krčit in pa oh… Moje kavbojke!!!! Končno so spet vzljubile moje ljubezenske ročke in jih ne tiščijo več na plano!!! ♥ Ta mesec v ART-PE salonu je bil eden najboljših mesecev v tem letu, pa še pol leta imam pred sabo! Imam vso motivacijo za zdravo življenje, pa definitivno bom prišla nazaj, da mi še malce pomagajo in me utrdijo!

 

Verjetno se sprašujete, kakšni so moji končni rezultati? Z veseljem jih delim z vami!

 

Po enomesečnih tretmajih sem izgubila 44,5 cm obsega !!!!
Od tega 13 cm okoli pasu ♥♥♥

 

Adijo levi maščobni šlaufek in zbogom desni maščobni šlaufek! Upam, da se nikoli več ne srečamo!

Vaga pa je pokazala kar 6,4 kg manj.

 

Ne bom rekla, da se nisem nič gibala in da sem jedla samo nezdravo hrano, ker to ni res. Je pa res, da se nisem stradala in nisem bila po pol dneva v fitnesu 🙂

In tisti občutek, ko so me poslikali in postavili današnje slike zraven tistih od prvega dne je bil SUPER!! Pustimo to, da imam popraskane noge, ker sem nerodna in se udarim, kjer se le da 🙂

Jaz res priporočam slikanje prej/potem! Kljub temu, da sem videla rezultate po oblačilih, nisem pričakovala take razlike 🙂

 

KOLIKO OBSEGA JE ŠLO STRAN!! Neverjetno, skoraj POL METRA!! IN 6 KIL PA POL DOL!!!!!

 

Vsakemu se kdaj nasmehne sreča, ko bi vi videli moj nasmeh, ker se je sedaj meni 🙂

 

Prvi dan v primerjavi z zadnjim dnem

Prvi dan v primerjavi z zadnjim dnem

 

 

 

V enem mesecu sem preizkusila 4 tretmaje in to so bili:

1) VACUSLIM 48 (Vakuumska metoda z močnim efektom, ki mi je stopila največ ljubezenskih ročk.)

2) KAVITACIJA (Kavitaciji se imam zahvaliti za uničenje maščob okoli trebuha… In to VELIKO zahvaliti!)

3) SHAPEART+ (Ki mi je privzdignil zadnjico in me odrešil kar precej celulita.)

4) HIFU (Kateri deluje in me krči že od oddelanega tretmaja dalje, rezultati pa se bodo kazali še čez pol leta.)

In pa še, da ne pozabim…

5) LIMFNA DRENAŽA (Ki je pohitrila izločanje maščob in me masirala).

 

Izredno sem zadovoljna in upam, da bom tudi sama lahko nadaljevala v tej smeri. Sicer z manj tretmaji in več osebne motivacije – sem se že vpisala na vodene vadbe 🙂

Hvala vam, ker ste me spremljali na moji poti!

 

Vaša začetnica,

M.

A si sploh kaj izgubila??

Danes sem v salon prišla tečna, kot že dolgo ne. Niti slučajno ni bil moj dan, čeprav se je že skoraj nakazoval vikend. Vse me je jezilo. Sem se skorajda vrgla na mizo in čakala, da se začne. Imela sem rezerviran tretma kavitacije, ki je sicer moj najljubši, danes je bil pa vse kaj drugega kot to.

Trudila sem se biti vljudna, vsaj zavoljo kozmetičarke, pa očitno nisem bila prepričljiva, saj me je na koncu vprašala, kako to, da si želim, da čimprej zaključi, pa toliko ljudi bi bilo rado na mojem mestu. Verjetno sem res nehvaležno sitnarila gor in dol in jamrala levo in desno. Tudi slike vmes med tretmajem nisem hotela narediti.

Zavedam se, da gre moje enomesečno preoblikovanje telesa počasi h koncu in sama sebe nonstop kritiziram, da nisem toliko zgubila, kot bi lahko, da sem še premalo delala na vsem, na prehrani in telovadbi. Pa športam skoraj vsak dan, moja prehrana je pa mnogo boljša kot pred enim mesecem. Ampak kar še nisem zadovoljna. Ob prijavi za to nagradno igro sem si predstavljala, kako se bom prikazala po enem mesecu z 90-60-90 postavo in 50 kilami, model kot iz revije. In jezi me, ker to še vedno nisem.

Pa da ne boste pomislili, da nisem nič zgubila. Včeraj, ko sem se tehtala, sem imela -5 kg manj, pa ne tistih 5 kg, ko telo samo izloča vodo, ampak tistih – fiksnih. Karkoli oblečem, vse precej lepše stoji na meni, najbolj zoprne maščobne ročke okoli pasa so se prijetno zreducirale, pa sem še kar tečna.

A se še komu to dogaja, da se ne zna pohvalit in ustavit ob dejstvu, da je dosegel nekaj »malega«, pa vendar več kot v zadnjih parih letih? Mislim, pred enim mesecem bi dala ne vem kaj, da bi imela 5 kg manj, danes mi je pa to tako – EH, samo toliko.

Priprava na tretma kavitacije

Priprava na tretma kavitacije

Bližnji, ki me vsak dan vidijo, pa mi tudi niso v pomoč ali pa se morda samo ne znajo izraziti. Stavki tipa:

– a si sploh kaj zgubila?

– čez to majico se nič ne vidi (pustimo dejstvo, da te majice prej nisem nikoli oblekla, ker mi ni bila prav),

– če ne boš zadosti zgubila, jim boš mogla vrnit denar,

– tako in tako moraš jest, ne pa tako kot ti ješ…,

me včasih zabijejo in priznam, da nimam toliko moči, da bi vse skupaj preslišala. In potem ne rabim dosti, da bi imela tečen dan 🙁

Tako, da sem danes res čakala, da se zaključi ta kavitacijska eliminacija maščobe na mojem trebuhu, še črički v ušesih niso bili tako moteči kot ura, ki se je počasi premikala.

Hvalabogu, da me najboljša prijateljica povabila, da uideva čez vikend na morje, da se malo posončiva in sva v najboljši družbi druga z drugo. Kaj pa je lepše, če imaš vikend na off z osebo, ki te pozna do potankosti in te sprejema točno takšnega, kot si, tečnega ali pa malo manj tečnega 🙂 Buckastega ali pa manj buckastega ♥

 

Vaša začetnica,

M.

 

Pregrešen vikend in panika

Danes sem bila spet na tretmaju Vacuslim 48 in potem na limfni drenaži. Tole merjenje danes me je vznemirjalo, saj je bil moj vikend poln praznovanj in dobre hrane ter pijače 🙂 Saj veste, da se je ob takih trenutkih težko držat nazaj, potrudila sem se, da sem več pila… VODE! Kaj pa ste mislili? 🙂 Tako, da sem imela potem manj želje po hrani, no pa sem se vseeno pregrešila.

Pregrešen vikend

Pregrešen vikend

Kako lahko sploh kdo reče ne pečenemu krompirčku in sočnim čevapčičem pa potem vsem sladkarijam, ki same poskačejo na mizo? Pa tako milo te gledajo in prosijo, da ugrizneš v njih. Te miselni preskoki in odrekanje hrani, ali ni to nekaj najhujšega?

Sem imela zelo slabo vest, ko sem prišla v ART-PE salon. Da me bodo nakurili, saj si tudi sami želijo najboljših rezultatov zame, tako kot si jih jaz. S puncami smo se precej ujele, res so prijazne in mi svetujejo glede prehrane in gibanja, kaj je njim ustrezalo in kaj bi lahko meni in priznam, da se malce več gibam kot pa prej pa tudi trudim se z bolj zdravim prehranjevanjem.

V glavnem, sem bila tako sitna, ko sem prišla v salon, da se na začetku tretmaja sploh nisem hotela stehtati. Punce so me sicer izmerile po obsegu in spodbujale, da stopim na tehtnico, pa se nisem dala 🙂 Lepo so me namazale s termo-krio »fat burning« kremo in me zvakuumirale, vročina v vreči me še zdaj preseneti, ampak si predstavljam, kako se moja maščoba topi pa preživim. Potem so me namesto kratke masaže oblekle v hlače za limfno drenažo, da se prečisti moja limfa in koža postane lepša. Še vedno sem impresionirana, da sem se lahko že po enem tretmaju stlačila v te hlače, saj se mi prvič ni uspelo in je bilo potrebno dodati razširitvene vložke – kakšna sramota!

Na koncu sem hotela vžgati plavega, ko bi se mogla stehtati in izmeriti, pa so punce vztrajale, da naj neham paničarit in da bom že preživela. Hvalabogu, da so me prepričale!

Danes sem pred/potem merjenju izgubila 10 cm, kile pa so kljub pestremu vikendu šle še dol!!!! Vsi ti tretmaji kljub moji muhavosti delajo zame tudi takrat, ko sama ne delam zase 🙂

Ni slabo! Zdaj pa šibam s polno paro naprej.

Hvala punce ♥♥♥

Vacuslim 48 vreča

Vacuslim 48 vreča

Vaša začetnica,

M.

Vedno več gre dol

Danes je bil spet na vrsti tretma z Vacuslimom. Priznam, da to ni moj najljubši tretma, odkar se je takoj na začetku izmerila precej manjša izguba centimetrov po telesu, kakor sem jo pričakovala. Samo borih 6 cm.

Sem pa potem vsakič, ko sem prišla na tretma, poslušala stranke, kako so navdušene, kako je njihova koža in radiranje celulita WOW in da cm kar letijo in »poglejte moje nove hlače« 🙂

Pa sem si rekla, da dam Vacuslimu tudi jaz še kakšno priložnost, morda sem jaz poseben človek in rabim malce več časa, da se me pridobi na svojo stran. V ART-PE salonu so ravno te dni dobili vrečke za roke – »rokavčke« – tako, da sem bila še poskusni zajček pa sem se prepustila. Če ste pozabili, kako izgleda tretma z Vacuslimom, vam na kratko povem bistvo:

Vacuslim vreča in rokavčki

Vacuslim vreča in rokavčki

1.) Namažejo te z dvema kremama, ki povzročita termo-krio učinek in začneta s kurjenjem maščob.

2.) Potem stopiš v vrečo (telo) ali pa dobiš rokavčke (roke), na zgornjem koncu te prepasajo s pasom.

3.) Z vakuumskim sesalcem izsesajo zrak iz vrečk.

4.) Nato pa počakaš 30 minut in vmes hujšaš.

Bistvo je, da se s pomočjo krem in vakuuma v vreči maščoba tako segreje, da preide v tekoče stanje in potem ni več skupek trdih grudastih maščobnih celic. Moramo pa jih odpraviti ven iz telesa, zato je potrebno narediti minimalen miselni preskok in namesto sokov malce bolj poseči po vodi!

Na koncu pa primerjava meritev prej/potem.
Od prvotnih izgubljenih 6 cm sem danes izgubila 12 cm! Občutek je fantastičen!

Sama sem se odločila, da bi želela preveriti, kako izgleda tehtanje na začetku dneva, vmes Vacuslim tretma, pa potem naslednji dan ponovno zjutraj ob isti uri. Da vmes še normalno ješ, greš na toaleto, se naspiš, jaz sem šla še na kratek sprehod – skratka, ali se pozna tudi v »realnem« življenju ali samo prej/po tretmaju 🙂

RAZLIKA JE BILA – 0,7 kg! ♥♥♥ Priporočam VSEM!

 

Vaša začetnica,

M.

Bilo me je groza

Čez vikend mi je uspelo stakniti prehlad, zato smo morali tretma prestaviti za kakšen dan. V tej vročini pa prehlad, lepo prosim 🙂 Pa sem se pozdravila in prišla nazaj v ART-PE salon.

Tega današnjega napovedanega tretmaja me je bilo najbolj strah. Imenuje se HIFU oziroma bolje rečeno – nekirurška liposukcija. Zaradi besede »nekirurška« in ogledanih filmov sem si predstavljala bela oblačila, maske čez obraz in ogromen nož, ki bo rezal po meni ter hude, HUDE bolečine 🙂

Hifu - nekirurška liposukcija

Hifu – nekirurška liposukcija

Hifu - nekirurška liposukcija

Hifu – nekirurška liposukcija

No, ni bilo čisto tako hehe… Bolečine nobene pa velik nasmeh na obrazu kozmetičarke, ko sem ji razlagala svoj strah. Na trebuhu mi je označila 9 kvadratov, na vsakem kvadratu pa je potem s HIFU ročnikom izvajala tretma. Tako smo pokrili celotno področje in nismo nobenega prečkali 2x.

Tretma je precej drag in najboljši rezultati niso vidni takoj.

Vem ja, tudi jaz sem si mislila, kaj je fora! Mislim, da sem potrebovala kakšnih 15 minut, 2 filmčka in 3 različne obrazložitve, da sem končno razumela. Upam, da vam uspem razložiti, zakaj se tretma začne dejansko izvajati šele po narejenem tretmaju.

Predstavljajte si zavitek masla, še neuporabljen in lepo čvrst. To je naša maščoba. Potem pa si predstavljajte, da bi ga z zobotrebcem prešpikali na vsake 3 mm. Kaj nam ostane? Luknjice! Ko se maslo stopi, pa zalije te luknjice – torej izjemno zmanjša svojo površino, se stanjša.

Tako tudi naša maščoba, luknjice se morajo spoprijeti skupaj in tako se maščoba kar krči, je pa res, da so potrebni dnevi, da je to bolj opazno.

Si predstavljate to na svojih maščobnih blazinicah? Jaz si 🙂  Mi je zelo všeč ideja! Da se maščoba topi, hkrati pa se še proizvaja kolagen, ki kožo lepo napne.. Se bom javila po 28. dneh, da poročam o rezultatu!

Prej/potem rezultat po 5 tretmajih

Prej/potem rezultat po 5 tretmajih

Aja – pa še ena sličica za primerjavo mojega telesom na začetku in sedaj!

Ni slabo za 2 tedna kajne?

 

Vaša začetnica,

M.

Pol kile v pol ure ♥

Danes sem prišla na tretma z Vacuslim in imela ravno to srečo, da je bil tam gospod, ki je odgovarjal na vprašanja o tem tretmaju. Najbolj me je fascinirala razlika med Vacuslim in body wrappingom, saj sem si predstavljala, da mora biti kakšna podobna finta. Saj veste, pri body wrappingu te namažejo s  kremami za kurjenje maščob in zavijejo v folijo, pri Vacuslimu pa tudi uporabijo kreme, vendar te oblečejo v vrečo in izsesajo zrak iz nje. VENDAR NI ISTO!

Pri Vacuslimu se naredi pritisk na telo in vreča se med tretmajem rahlo razširi, saj potegne iz telesa škodljive toksine. Noro dobro!

No, zame je bil to moj 2. tretma z Vacuslimom in ker je bil moj prvi tako porazen glede rezultatov, tudi sedaj nisem pričakovala nekih hudih številk. Punce so me namazane s termo-krio kremo in oblekle v vrečo in ustvarile vakuum s pomočjo vakuumskega sesalca. Potem sem pol ure ležala in čakala, vmes pa so mi še malce zmasirale obraz in zadnji del glave, saj med čakanjem lahko naredijo še kakšen tretma 🙂 Zelo mi je bilo všeč.

Po koncu tretmaju sem se z malo mešanimi občutki prepustila merjenju obsega in tehtanju, pa je bilo to čisto brez potrebe.

Po telesu sem v pol ure zgubila skoraj 10 cm obsega in POL KILE !!!

Pa še izredno dobro sem se počutila, rezultati, gladka koža po tretmaju in občutek lahkotnosti sta me čisto razveselili. Dobila sem še dodatno opozorilo, da moram piti velikooo vode, saj Vacuslim temelji na osnovi savnanja in te res prepoti, občutek je, kot da bi ravnokar prišel iz telovadnice, vendar brez, da bi bil utrujen 🙂

Za konec so me še oblekle v limfne hlače, da se pospeši izločitev stopljene maščobe iz telesa. Še vedno sem navdušena, ker sem jih že po prvem tretmaju lahko zapela, ker jih na začetku nisem mogla ♥ Mi pa tudi paše tista počasna limfna masaža, saj te res zmasira in si na koncu zelo spočit in poln energije, pa tudi žejen 😉

Telo se mi opazno spreminja, jaz opažam pri hlačah in majicah, ga je pohvalil tudi moj partner, ki me vedno podpira in njegovo opažanje mi res veliko pomeni, saj veste, da je treba včasih moške opozoriti, da opazijo kak detajl 🙂 Sem skoraj na polovici preobrazbe in grem s polnim gasom naprej 🙂

 

Vaša začetnica,

M.